Cluj. Emanuel Ungureanu (USR): „Toată lumea știe că Emil Boc e simpatizat, e superpopular, are un scor ca Kim Ir-sen. Am fost la domnul Boc și i-am spus ca un cetățean normal”:

Updated on august 4, 2020 Emanuel Ungureanu, candidat USR-Plus la Primăria Cluj, recunoaște că nu prea are șanse împotriva lui Emil Boc. 

„Un oraș nu poate să crească cu circ! Șansele sunt mici și știe toată lumea! Toată lumea știe că Boc e simpatizat, e superpopular, are un scor ca Kim Ir-sen.

Cluj. Emanuel Ungureanu (USR): „Toată lumea știe că Emil Boc e simpatizat, e superpopular, are un scor ca Kim Ir-sen. Am fost la domnul Boc și i-am spus ca un cetățean normal”: 1

Și atunci eu de ce am intrat în politică? Pentru profilul meu era mai comod să spun așa: m-am pregătit ca să fiu relevant în zona de sănătate ca asistent social clinician și ca om care conduce o asociație de 18 ani. Eram cel mai calificat ca să merg pe acest drum. Dar eu am o datorie și față de orașul meu, nu doar față de țară.

Am fost de ziua mea în martie, de ziua mondială a rinichiului, la domnul Boc și i-am spus ca un cetățean normal: Ai procente cât China. Ești iubit mai ceva ca Ceaușescu înainte de 1985, că după nu a mai fost… Vin cu tema asta! I-am spus să nu-și pună iepurași: republicani și au mai ieșit tot felul de țâș-pâși ca să mai muște de la USR-PLUS. Nu numai că vrea toată puterea, ci nu lasă să existe acele voci care aduc progres în zone fundamentale.

Trebuie să acceptăm competiția. Au fost oameni din Cluj care mi-au zis: dar cum îndrăznești să candidezi împotriva lui Boc? Oameni buni: relax! Trebuie să existe competiție de idei. Categoric are prima șansă Emil Boc!

Într-o confruntare cu Boc, care e atât de popular, e clar că multe persoane o să spună: păi erai bun pe zona de sănătate. Și eu zic la fel! (…) Am toată legitimitatea să candidez într-un oraș în care nu am nu are abecedarul civilizației: spitale, maternitate, spital județean…

Colegii mei nu-și pot crea notorietate într-o comunitate care nu prea absoarbe… Colegii mei sunt oameni care vor fi în CL și Consiliul Județean și vor demonstra că sunt oameni care nu au fost chiar atât de invizibili”, a precizat Emanuel Ungureanu în cadrul unui interviu, potrivit stiripesurse.ro.

error: Content is protected !!