Cluj. Tatăl monstru care şi-a ucis copilul de 8 ani, a fost arestat. Decizia judecătorului

Updated on iulie 31, 2020 Takacs Gyorgy, tatăl monstru din Cluj care și-a ucis copilul, a fost arestat pentru 30 de zile. El este momentan internat la secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Judeţean după ce a încercat să-și ia viața. 

Motivarea Tribunalului Cluj în cazul bărbatului care şi-a înjunghiat mortal copilul de opt ani

Cluj. Tatăl monstru care şi-a ucis copilul de 8 ani, a fost arestat. Decizia judecătorului 1
“Soluția instanței, pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului T. G.,

În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Onorariul avocatului care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. P. D. din cadrul Baroului Cluj, în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj şi va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 iulie 2020, ora 16:45, în lipsa inculpatului şi în prezenţa procurorului”, este motivarea instanţei, citată de actualdecluj.ro, preluat de romaniatv.net.

error: Content is protected !!