Cluj. O taximetristă a văzut maşina tatălui monstru care şi-a ucis copilul. Nu a vrut să sune la 112. “Eu am mai sunat la 112 și cei de la Poliție mi-au închis telefonul în nas”

Updated on iulie 30, 2020 O taximetristă din Cluj a declarat pentru EVZ că a văzut mașina tatălui monstru care şi-a ucis copilul dar nu a sunat la 112, a postat un mesaj pe Facebook.

Evz.ro scrie că femeia a scris pe Facebook un mesaj din care rezultă că: “azi la ora 19.00 am văzut mașina cu nr. CJ 20 FUY între loc. Filea de Jos – Lita, județul Cluj”.

UPDATE: Poliția l-a prins pe tatăl băiatului găsit decedat în localitatea Lita

Clujeanca a povestit că a văzut maşina în timpi ce se afla în trafic.

“Noi suntem taximetriști și mi-a atras imediat atenția numărul de înmatriculare și tipul mașinii, și emblema de taxi a mașinii.

Am ținut minte că am citit ceva legat de acest număr de înmatriculare. Mașina rula între Filea de Jos și Lita. La un moment dat am depășit-o. Eu eram cu soțul meu, care conducea mașina noastră. Am început să caut pe Facebook și am văzut că e aceeași mașină. Am căutat pe site-ul Poliției Române la rubrica persoane dispărute dar am înțeles că nu se actualizează.

Ne-am întors dar mașina a luat-o pe ceva drumuri din zona respectivă”, a precizat femeia.

Femeia susţine că a preferat să posteze un mesaj pe Facebook pe motoiv că nu a mai avut încredere să sune la 112.

“Eu am mai sunat la 112 și cei de la Poliție mi-au închis telefonul în nas. Am găsit la mine pe Facebook un mesaj postat de cineva cu dispariția copilului și am postat acolo acel anunț” a menţionat clujeanca, pentru sursa citată.

După ce a publicat anunţul, Maria Stan a spus că a fost căutată de poliţişti.

“După nici o oră după ce am postat mesajul de pe Facebook, prima dată am vorbit la telefon cu cei de la Poliție. Apoi seara au venit și mi-au luat o declarație. Le-am spus locul exact unde am văzut mașina. Dar nu pot să știu de ce nu au mers să caute mașina. Ei mi-au spus că au căutat mașina între Filea și Petrești”, mai povestește clujeanca.

error: Content is protected !!