Video Cluj. Momentul când e capturat tatăl monstru care și-a ucis băiețelul de 8 ani

Updated on iulie 29, 2020 Momentul capturării tatălui monstru a fost capturat. Acesta a fost văzut de un copil care a alertat poliția.

Bărbatul a fost capturat în satul Filea de Jos, la aproximativ 3 km. de locul unde abandonase mașina în care, pe bancheta din spate, era fiul lui mort. În Filea de Jos primul care l-a zărit a fost un copil, care a alertat polițiștii prezenți în număr impresionant în comună. În momentul când i-a văzut pe polițiști, bărbatul a încercat să își ia viața, cu un cuțit pe care-l avea asupra lui, cel mai probabil același cu care și-a ucis fiul, anunță Observator TV. 

Video Cluj. Momentul când e capturat tatăl monstru care și-a ucis băiețelul de 8 ani 1

El s-a înjunghiat de trei ori în stern, una singură dintre răni fiind mai adâncă. Preluat de o ambulanță, bărbatul a fost audiat preliminar chiar în drum spre spital și surse din anchetă au dezvăluit că i-a spus procurorului că a vrut să se omoare. Înainte de a fi capturat, a încercat să-și taie și venele.

CERT Rescue: „La solicitarea Reprezentantilor IPJ Cluj, 6 masini si 10 voluntari CERT au participat la sprijinirea activitatii de cautare a tatalui banuit ca si-a injunghiat mortal propriul copil. Actiunea s-a finalizat prin prinderea faptasului in localitatea Filea de jos. Multumim tuturor celor implicati”.

Video Cluj. Momentul când e capturat tatăl monstru care și-a ucis băiețelul de 8 ani 2 Video Cluj. Momentul când e capturat tatăl monstru care și-a ucis băiețelul de 8 ani 3 Video Cluj. Momentul când e capturat tatăl monstru care și-a ucis băiețelul de 8 ani 4

Vezi aici Video:

Din păcate, acest criminal în câțiva ani va fi eliberat, așa cum au fost eliberați peste 700 de deținuți în primele şase luni ale anului, mai mult de o treime fiind condamnate pentru omor, iar peste 100 pentru viol.

error: Content is protected !!