Cluj. Polițiștii RĂSCOLESC pădurea și pășunile după acest individ care și-ar fi ucis copilul. L-ai vazut?

Updated on iulie 28, 2020 Poliția Cluj cere ajutorul pentru găsirea unui individ care și-a înjunghiat fiul de 8 ani în inimă, pe un drum din localitatea clujeană Lita.

Copilul era în mașina tatălui său (foto), care era și ea căutată. Tatăl băiatului este acum căutat cu câinii forțelor de ordine în zona în care a fost găsită mașina, deoarece se presupune că și-a pus capăt zilelor, anunță stiripesurse.ro.

Cluj. Polițiștii RĂSCOLESC pădurea și pășunile după acest individ care și-ar fi ucis copilul. L-ai vazut? 1

„Bărbatul din imagini este posibil suspect în cazul minorului găsit decedat azi pe raza localității Lita. Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!”, este anunțul Poliției Cluj.

„Fac apel la toti locuitorii din zona Lita,Valea Ierii, Ciurila, daca au vazut sau vad masina Dacia Logan MCV Stepway CJ 20 FYU,cu un barbat si un copil sa ma contacteze de urgenta sau sa sune la 112.Multumesc din suflet”, se arată în ultimul mesaj al mamei copilului găsit mort.

”Căutăm cu disperare fiul sorei mele Annamária Takács, care a dispărut împreună cu tatăl lui Takacs Gyorgy în data de 25 iulie 2020. Erau cu un Logan Stepway gri cu numărul: CJ 20 FYU. Dacă aveți informații vă rugăm să sunați la 112”, a scris mătușa băiatului.

Băiețelul de 8 ani din Cluj-Napoca fusese dat dispărut de acasă în 25 iulie și era căutat de Poliție. De asemenea, din data de 25 iulie tatăl copilului nu mai poate fi contactat. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Trbunalul Cluj, fiind vorba despre o suspiciune de omor.

Ce spun polițiștii
„La data de 26 iulie a.c., o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să –l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.

De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.

În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

La data de 28 iulie a.c., minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp.

Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit”, au precizat reprezentanții Poliției CLuj.

error: Content is protected !!