Surse. CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica unde a făcut testele fals-pozitive. Clubul cere despăgubiri de sute de mii de euro!

Updated on iulie 27, 2020 Situația se complică la CFR Cluj. Potrivit Gazeta Sporturilor, clubul vrea să dea în judecată clinică „Regina Maria”, după ce 16 persoane din club au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, în preajma meciului cu FCSB. Însă nu se explică de ce antrenorul Dan Petrescu a fost internat în spital.

Înaintea meciului cu roș-albaștrii, CFR a avut 10 jucători testați pozitiv cu Covid-19, iar testele au fost făcute la „Regina Maria”. Întreg lotul s-a retestat la aceeași clinică, iar după a doua rundă au ieșit 16 cazuri pozitive.

Surse. CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica unde a făcut testele fals-pozitive. Clubul cere despăgubiri de sute de mii de euro! 1

Echipa s-a întors la Cluj unde a mai făcut două rânduri de teste, atât la Spitalul de Boli Infecțioase, cât și la Spitalul Județean. În ambele cazuri testele au ieșit negative, iar ancheta epidemiologică a ajuns la final și echipa a fost reprogramată să joace în Liga 1.

Conform Mediafax, acum clubul intenționează să acționeze clinica „Regina Maria” în judecată, iar avocații echipei cer despăgubiri de sute de mii de euro, deoarece „testele făcute au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât și emoțional”.

error: Content is protected !!