Diana: „- Colectati selectiv la Cluj? – Colectam! … pe naiba colectam” In aceasta dimineata am avut ‘ocazia’ sa observ din nou cum este golit tomberonul cu deseuri de plastic+metal, urmat de cel de hartie+carton exact in aceeasi bena

Updated on iulie 27, 2020 Clujenii tot reclamă faptul că deșeurile selective sunt preluate cu aceeași mașină. Se pare că nu se schimbă nimic.

Pe Facebook, Diana C. a scris: „”- Colectati selectiv la Cluj?
– Colectam! … pe naiba colectam”

Diana: „- Colectati selectiv la Cluj? - Colectam! ... pe naiba colectam" In aceasta dimineata am avut 'ocazia' sa observ din nou cum este golit tomberonul cu deseuri de plastic+metal, urmat de cel de hartie+carton exact in aceeasi bena 1

In aceasta dimineata am avut ‘ocazia’ sa observ din nou cum este golit tomberonul cu deseuri de plastic+metal, urmat de cel de hartie+carton exact in aceeasi bena.
In orarul pentru colectare pe site-ul primariei, scrie frumos per strada si numar:
Hartie – L, Mi, V (07-22), o data la 2 saptamani
Plastic – Ma, J (07-22), o data la 2 saptamani
Domnilor, v-ati incurcat? Luni = Marti?

Bine ca noi avem cosuri separate in casa pentru sticla, plastic+metal si hartie+carton, le adunam separat, platim si sacii de gunoi si serviciile de salubrizare, le punem in tomberoanele dedicate, ca apoi sa fie adunate impreuna in aceeasi bena 🙁 Si voi cum faceti mai departe? Aveti o armata de minioni care mai separa inca o data plasticul si hartia? WHAT? Sau nici macar nu va mai obositi?

Ia mai cititi inca o data ghidul vostru https://primariaclujnapoca.ro/salubr…/colectarea-selectiva-/, cu tot cu sanctiunile aferente si apoi urecheati-i pe cei de la Brantner cum se cuvine! Sunt convinsa ca nu sunteti straini de acest fenomen.

Sa curga cu anunturile in ziare, FB si la TV despre cat de smecher e Cluju cel smart cu strazile pietonale conectate la WiFi! Fiti cu adevarat smart si responsabili si rezolvati problema asta cu reciclabilele odata! (problema e mai vasta, de la lipsa tomberoanelor la colectare, depozitare, etc, stiti voi!)

Astept raspuns la sesizarea pe care am facut-o in aplicatia ‘MyCluj’ 🙂

Curioasa foc! si Furioasa foc! (#numazic Municipiul Cluj-Napoca)”

error: Content is protected !!