Cluj. Copil de 8 ani dispărut! A plecat cu tatăl său și amândoi sunt de negăsit. Tatăl minorului nu a mai putut fi contactat

Updated on iulie 27, 2020 Poliția cere ajutorul pentru găsirea unui copil 8 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a plecat de la domiciliu împreună cu tatăl său și nu s-a mai întors.

Poliţia a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu fiul său, Takács György, în vârstă de 8 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla împreună tatăl său, din data de 25 iulie a.c., ora 22:20. De asemenea, din data de 25 iulie a.c, tatăl minorului nu a mai putut fi contactat, anunță Ziua de Cluj.

Cluj. Copil de 8 ani dispărut! A plecat cu tatăl său și amândoi sunt de negăsit. Tatăl minorului nu a mai putut fi contactat 1

SEMNALMENTE – înălțime 1,50 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui, față rotundă. Nu se cunoaște vestimentația pe care acesta o purta.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minorul căutat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

error: Content is protected !!