Surse: Toți fotbaliștii lui CFR Cluj au scăpat de COVID-19: rezultat negativ la ultimele teste! Laurențiu: „Cazul CFR Cluj e de studiu de caz pentru cercetători. Deci săptămâna trecută și-au făcut testele la București, săptămâna asta s-au retestat in Cluj și toate cele 26 persoane au scăpat de coronavirus, fiind teste negative. In mai puțin de o săptămâna pentru unii”

Updated on iulie 26, 2020 Telekom Sport a anunțat duminică faptul că jucătorii CFR-ului au fost testați negativ la coronavirus. CFR Cluj încă nu a confirmat oficial informația.

Sursele Telekom Sport susţin că toate persoanele din clubul CFR Cluj, membri ai staff-ului, jucători şi angajaţi, au scăpat de COVID-19. După ce 26 de persoane au depistate pozitiv cu noul coronavirus, de-a lungul ultimei săptămâni, campioana României a primit vestea cea mare.

Surse: Toți fotbaliștii lui CFR Cluj au scăpat de COVID-19: rezultat negativ la ultimele teste! Laurențiu: „Cazul CFR Cluj e de studiu de caz pentru cercetători. Deci săptămâna trecută și-au făcut testele la București, săptămâna asta s-au retestat in Cluj și toate cele 26 persoane au scăpat de coronavirus, fiind teste negative. In mai puțin de o săptămâna pentru unii” 1

Rezultatele ultimului test de COVID-19 au sosit în Gruia duminică, iar oficialii au fost înştiinţaţi că rezultatele tuturor persoanelor afectate au fost negative.

Laurențiu Dincă: „Cazul CFR Cluj e de studiu de caz pentru cercetători. Deci săptămâna trecută și-au făcut testele la București și 26 jucatori și persoane din club au fost confirmați pozitiv. Săptămâna asta s-au retestat in Cluj și toate cele 26 persoane au scăpat de coronavirus, fiind teste negative.

In mai puțin de o săptămâna pentru unii.
Miracul”.

Programul pentru CFR Cluj este următorul. Pe 28 va juca cu FC Botoșani, pe 31 iulie cu FCSB și pe 3 august cu CS Universitatea Craiova”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF.

error: Content is protected !!