(Video) Ingenios. Cum reușește un clujean să facă stânga pe Frunzișului în traficul aglomerat. Bogdan: „Dacă Emil Boc doreşte să întorc după mulți km la dreapta oraşului, eu sun la sonerie…”

Updated on iulie 24, 2020 Un clujean a găsit o metodă ingenioasă de a păcăli traficul de pe strada Frunzișului.

Pentru că nu avea aproape nicio șansă să facă stânga pe drumul cu 4 benzi aglomerat, clujeanul a apăsat butonul de la semaforul pentru pietoni, iar când semaforul s-a făcut roșu pentru mașini a intrat ușor în drum.

Vezi video aici:

Bojescu Andrei Bogdan a scris: „Dacă Emil Boc doreşte să întorc după mulți km la dreapta oraşului, eu sun la sonerie… aşa cum se suna odinioară. Am reinstaurat bunele maniere. Am luat-o la stânga. Dar un şofer din jungla acestor vremuri agresive care stătea la stop mi-a arătat mu*e. Nu-i nimic. Îi doresc să-şi găsească liniştea.

Poate dacă şi-ar alege vacanțele printr-un orăşel liniştit din Țările de Jos mai degrabă decât la mamaia sau perimetrul de plajă al vreunui sultan care a intrat în legalitate cu un resort all inclusive cu gard care îi intră şi în apă să nu intre fraerii înot pă la el… ar reveni mai odihnit…

error: Content is protected !!