(Video) Cluj: Au furat jardinierele cu flori din sensul giratoriu din centrul orașului Turda. „Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe”

Updated on iulie 23, 2020 Un furt neobișnuit a avut loc în Turda. Pe camerele de luat vederi instalate pe drum au fost surprinși câțiva hoți de flori.

Hoții au venit cu un autoturism, pe care l-au pus pe ”avarii”, doi tineri s-au dat jos și au furat jardinierele cu flori, după care au dispărut, informează turdanews.ro.

(Video) Cluj: Au furat jardinierele cu flori din sensul giratoriu din centrul orașului Turda. „Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe” 1

”Când “îndrăgești” florile atât de mult încât nici de camere nu te mai ferești!

Pui mașina pe avarii, pasagerii mai atletici își aleg câte un ghiveci, după care întorși în glorie la mașină, gonesc cu jardinierele în brațe.

Camerele nu au apucat să le vadă, dar pleacă fericiți cu florile luate “la promoție” de la Turda.”, a transmis Primăria Turda.

”În momentul acesta se fac verificări pentru identificarea “iubitorilor” de flori și vom acționa în consecință.

Vezi video aici:

Facem apel pe această cale la spiritul civic, să păstrăm bunurile comune, iar dacă sunteți martori la acte de furt sau distrugere să contactați Poliția Locală.”, a mai transmis Primăria Turda.

error: Content is protected !!