Reacția celor de la CFR la acuzele aduse de Paul Siserman, pasager în avionul cu care CFR a venit la București. „Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții făcând astfel de declarații publice”

Updated on iulie 21, 2020 Oficialii celor de la CFR Cluj au transmis un comunicat de presă în care au ținut să clarifice unele aspecte după ce un pasager al avionului cu care au călătorit spre București a acuzat că unii jucători și membrii ai staff-ului nu purtau mască de protecție.

„Ca urmare a părerilor exprimate în spațiul public de unul dintre pasagerii zborului Cluj/București cu care și echipa noastră s-a deplasat în capitală, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Reacția celor de la CFR la acuzele aduse de Paul Siserman, pasager în avionul cu care CFR a venit la București. „Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții făcând astfel de declarații publice” 1

Jucătorii și staff-ul tehnic au purtat mască FFP2 pe toată durata deplasării lor de la stadion până la București. Vă asigurăm de faptul că suntem responsabili și că mereu ne-am luat toate măsurile de prevenție în lupta cu acest virus, chiar dacă din păcate el nu ne-a evitat. Am demonstrat asta prin faptul că la primele simptome avute de jucătorul nostru Păun Adrian am solicitat de urgență testarea sa și l-am izolat de restul echipei. Tocmai pentru a proteja pe oricine putea intra în contact cu el. Și noi, toți cei din familia CFR, avem familii, avem copii și evident facem tot posibilul să ne protejăm și să trecem cu bine peste această perioadă grea.

Mai mult, personalul companiei aeriene cu care am călătorit s-a asigurat pe toata durata prezenței în aeronavă că atât delegația clubului nostru, cât și ceilalți participanți la zbor poartă mască. Este, o dată în plus, o dovadă clară a faptului că am respectat regulamentele. Nu știm de ce respectivul pasager a făcut aceste declarații și de ce se folosește de acest moment neplăcut prin care trecem cu toții făcând astfel de declarații publice. Ne revoltă o asemenea atitudine menită să discrediteze clubul pe baza unor simple afirmații, precum și jucătorii și staff-ul, pentru o notorietate iluzorie și lipsită de moralitate. Luăm în considerare trimiterea persoanei respective în judecată pentru a dovedi cele declarate.

Mulțumim tuturor celor care ne sunt alături în aceste zile și care știu că doar împreună și fără ură vom trece peste evenimentele cu care ne confruntăm în drumul către al treilea titlu consecutiv.”

Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a anunțat că va da în judecată clubul CFR Cluj dacă va ieși pozitiv la testul coronavirus. El a călătorit în același avion cu jucătorii de le CFR pe care îi acuză că nu au purtat mască în avion.

Siserman Paul: „Asa de început de săptămâna…..
1)17/07/20 ora 17:45.
Echipa CFR în aeroport Cluj-Napoca.

Zbor Cluj-București. (Blue Air 18:40)
Unii cu masca alți fără sau purtata necorespunzător .
Nu trec de nici un control individual, ci cu toți în grup.
(se pot cere camerele de la aeroport)

În avion unii dintre ei poarta masca corect și stau la locurile lor alții sunt glumeți și poarta masca total necorespunzător sau sub barbă.

2)Știrile de la ora 19:00 20/07/2020: “La centrul de antrenament de la Mogoșoaia unde se antrenează CFR au fost depistați inca 5 jucători cu covid ”

MA NENOROCIȚILOR !!!!
MA G….R!!
ADICĂ VOI LA BANII VOSTRII, CÂND ȘTIȚI CA URMEAZĂ SA CĂLĂTORIȚI CU ÎNCĂ 150 DE PERSOANE SI MAI ȘTIȚI CA AVEȚI DEJA ÎN ECHIPA Un COLEG INFECTAT….
NU VA FACEȚI UN TEST….
DECÂT CEL OBLIGATORIU ÎNAINTE DE O PARTIDA??????

MAINE MA DUC SI ÎMI FAC SI EU TESTUL!!!
DACĂ IESE POZITIV JUR CA VA DAU ÎN JUDECATA!!!!
ART 352 cod penal
(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârșită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amenda.

SPER SA FACĂ ACELAȘI LUCRU TOȚI CĂLĂTORII DIN ACEL ZBOR, INCLUS ECHIPAJUL!!!”

error: Content is protected !!