Radu Ghelmez: „De când m-am transfero-mutat la Cluj, ma frământă chestia următoare: cum ar arata bucățica asta de tara, daca ar ajunge la Consiliul Județean un om normal, cum e Cătălin, care sa facă nu marea si sarea, nu autostrăzi intergalactice si virtuale sau reciclări enigmatice de mare anvergura, ci chestii normale, lucrurile alea evidente, de bun simt, logice si pertinente pe care le vrem si vedem toți ca necesare si pe care, iată, nu e încă in stare mai nimeni sa le transforme din vorbe in fapte. Nu mai am răbdare nici eu sa ascult promisiuni generoase si fapte de arme glorioase, ma mulțumesc cu puțin”

Updated on iulie 21, 2020 Alianța USR-Plus l-a desemnat pe Cătălin Sălăgean candidat la Consiliul Județean. El se află în luptă directă cu Alin Tișe de la PNL. Cine va câștiga?

Radu Ghelmez: „În primul rand, suntem bine. Mai stresat decat mi-as fi dorit cu munca si carantina, dar altfel foarte bine, n-am a ma plange, multumesc de intrebari.

Radu Ghelmez: „De când m-am transfero-mutat la Cluj, ma frământă chestia următoare: cum ar arata bucățica asta de tara, daca ar ajunge la Consiliul Județean un om normal, cum e Cătălin, care sa facă nu marea si sarea, nu autostrăzi intergalactice si virtuale sau reciclări enigmatice de mare anvergura, ci chestii normale, lucrurile alea evidente, de bun simt, logice si pertinente pe care le vrem si vedem toți ca necesare si pe care, iată, nu e încă in stare mai nimeni sa le transforme din vorbe in fapte. Nu mai am răbdare nici eu sa ascult promisiuni generoase si fapte de arme glorioase, ma mulțumesc cu puțin” 1

in al doilea rand, mi-am cam pierdut rabdarea si abia astept vacanta sa putem veni in Romania ca, uite, a inceput campania electorala si saptamanile alea de concediu nu se consuma singure.

in al treilea rand si ca tot ziceam de campanie, iata de ce abia astept eu concediul de vara-toamna: candideaza Catalin! Si nu doar Catalin, sigur, nu doar el, candideaza si Alexandra, si Ovidiu, si inca niste cativa colegi ai mei de la USR si Plus Cluj de care imi place foarte mult si, marturisesc, imi e cam dor. Multi oameni misto de la Cluj candideaza tura asta si, personal, mi se pare ca merita sustinuti cu orice efort, oricat de mic. Si nu pentru ei, desi merita, ci pentru ca prin ei chiar putem face ceva foarte tare.

de cand m-am transfero-mutat la Cluj, ma framanta chestia urmatoare: cum ar arata bucatica asta de tara, daca ar ajunge la Consiliul Judetean un om normal, cum e Catalin, care sa faca nu marea si sarea, nu autostrazi intergalactice si virtuale sau reciclari enigmatice de mare anvergura, ci chestii normale, lucrurile alea evidente, de bun simt, logice si pertinente pe care le vrem si vedem toti ca necesare si pe care, iata, nu e inca in stare mai nimeni sa le transforme din vorbe in fapte. Nu mai am rabdare nicieu sa ascult promisiuni generoase si fapte de arme glorioase, ma multumesc cu putin, nitel, o farama de normal, niste bune intentii si un dram de buna vointa. Dar uite ca, peste tot pesimismul meu resemnat de niste vreme, Catalin ma face sa ma gandesc ca poate am obosit prea repede. Ma face sa visez ca se poate mai mult, ceea ce e enervant pe undeva, foarte misto altfel si, una peste alta, ma obliga. Cum i-ar sta judetului Cluj cu Catalin presedinte de CJ? Eu cred ca foarte bine si mai cred ca n-ajunge sa cred, tine si de mine sa fac, prin urmare fix asta imi propun.

m-am lungit foarte alandala.
tipic.
dap, abia astept sa scap inapoi in Romania si in campanie!

Catalin Salagean FTW!
#salageanlajudetean!

PS: inca am niste rezerve privind hashtagu asta de campanie, inteleg ideea, dar parca suna cumva lung…nu? ziceti si voi…”

error: Content is protected !!