Coronavirus și la rivala CFR Cluj, CS Universitatea Craiova. Cristiano Bergodi, test neconcludent la noul coronavirus, o persoană din staff este infectată

Updated on iulie 21, 2020 După ce au făcut scandal că la CFR Cluj sunt jucători infectați cu coronavirus, cei de la Craiova anunță că au un caz de coronavirus.

Oltenii au anunțat că o persoană din staff este infectată cu noul coronavirus, iar într-un alt caz rezultatul nu este concludent. „Fanatik” susține că testul care nu este clar îi aparține chiar antrenorului Cristiano Bergodi, iar persoana infectată este Lucian Pretorian, team managerul echipei, anunță Pro Tv. 

Coronavirus și la rivala CFR Cluj, CS Universitatea Craiova. Cristiano Bergodi, test neconcludent la noul coronavirus, o persoană din staff este infectată 1

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.

Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi.
În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, se spune în comunicatul ofical.

Fanatik susține că rezultatul care nu este concludent îi aparține lui Cristiano Bergodi, un antrenor care a încercat tot timpul să se protejeze și și-a îndemnat și jucătorii să respecte regulile.

error: Content is protected !!