Focar de coronavirus la Turda. 15 persoane infectate după participarea la o adunare religioasă. Poliția patrulează permanent în zonă

Updated on iulie 21, 2020 Un focar de coronavirus a fost descoperit în Turda, unde 15 persoane iești pozitiv la testele COVID-19. 

Primarul Cristian Matei anunță că focarul a fost localizat doar într-o comunitate de pe strada Margaretelor.

Focar de coronavirus la Turda. 15 persoane infectate după participarea la o adunare religioasă. Poliția patrulează permanent în zonă 1

Toate persoanele depistate pozitiv au participat săptămâna trecută la o adunare religioasă care a avut loc pe acea stradă, astfel că s-a dispus și dezinfectarea sălii în care a avut loc adunarea, informează jurnalul.antena3.ro.

„Recomandăm cetățenilor să evite contactul cu această zonă și să respecte cu strictețe măsurile de igienă și de distanțare socială. Este important ca populația să înțeleagă că ne confruntăm cu un real pericol și luăm toate măsurile necesare pentru a evita răspândirea virusului în alte zone din oraș”, a spus primarul.

Poliția patrulează permanent în zonă, iar asistentul social, asistentul comunitar și mediatorul sanitar sunt în teren, în mijlocul comunității.

Se fac în continuare teste la toate persoanele care au avut contact cu cei depistați pozitiv și este în curs o anchetă epidemiologică a DSP Cluj.

error: Content is protected !!