Accident Cluj. Trei copii, dintre care unul de 6 luni, răniți după ce mama lor s-a răsturnat cu mașina. „Am fost acolo la 2 minute după accident, fata de 11 ani prezenta dureri foarte mari de spate, avea leziuni multiple la fata, umeri din cat am putut vedea fără sa o mișc, iar sora ei de 12 ani prezenta dureri mari la mana dreapta”

Updated on iulie 19, 2020 Trei copii au fost răniți sâmbătă seara într-un accident auto.  Cei trei se aflau in masina cu mama lor, care a pierdut controlul volanului.

Potrivit ISU Cluj, echipajele au intervenit, sambata seara, la un accident rutier produs in apropierea localitatii Dabaca, anunță ziare.com.

Accident Cluj. Trei copii, dintre care unul de 6 luni, răniți după ce mama lor s-a răsturnat cu mașina. „Am fost acolo la 2 minute după accident, fata de 11 ani prezenta dureri foarte mari de spate, avea leziuni multiple la fata, umeri din cat am putut vedea fără sa o mișc, iar sora ei de 12 ani prezenta dureri mari la mana dreapta” 1

“Pompierii au gasit un autoturism rasturnat in afara partii carosabile si ocupanti iesiti din acesta. A fost acordata asistenta medicala de urgenta pentru trei copii, dintre care unul de sase luni”, a transmis ISU Cluj.

Celelalte victime sunt doua fete, una de 11 si alta de 12 ani. Toti cei trei copii au fost transportati la spital, insotiti de mama lor.

“Din primele informatii, o conducatoare auto in varsta de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care se deplasa dinspre localitate Dabaca spre Luna de Jos, pe fondul unor preocupari de natura a-i distrage atentia, a pierdut controlul autoturismului, patrunzand pe sensul opus de mers. Autoturismul s-a rasturnat”, a transmis IPJ Cluj.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Diana S. a scris: Am fost acolo la 2 minute după accident, fata de 11 ani prezenta dureri f mari de spate, avea leziuni multiple la fata, umeri din cat am putit vedea fara sa o misc, iar sora ei de 12 ani prezenta dureri mari la mana dreapta, durere la cervicala si avea o taietura de la cervicala pana la lombara plus alte leziuni la umeri si maini…bebelusul de 5 luni nu era ranit vizibil, iar mama avea multiple leziuni pe fata, cap…

Accident Cluj. Trei copii, dintre care unul de 6 luni, răniți după ce mama lor s-a răsturnat cu mașina. „Am fost acolo la 2 minute după accident, fata de 11 ani prezenta dureri foarte mari de spate, avea leziuni multiple la fata, umeri din cat am putut vedea fără sa o mișc, iar sora ei de 12 ani prezenta dureri mari la mana dreapta” 2

Nu stia exact ce s-a intamplat… Isi amintea din cate spune ca si-a dat seama de accident cand au iesit cumva din masina. Ambulanta a venit destul de repede si s-a ocupat de toti… Speram sa fie bine cu totii… Noroc sa zic asa ca au dat de prunul respectiv, in spatele copacului se afla un stalp…

error: Content is protected !!