4 clujeni au ajuns în Grecia. „Acuma ca am ajuns si noi in Grecia (4 adulti) putem sa va oferim cateva informatii referitoare la toata aceasta situatie. Testele le-am facut la clinica Medstar (recoltarea) in Cluj-Napoca, miercuri la ora 11:00 iar rezultatele ne-au venit de la Regina Maria (laborator), joi la ora 14:00. Pe rezultat aparea doar …

Updated on iulie 18, 2020 Dacă vrei să mergi în vacanță în Grecia este obligatoriu să îți faci testul COVID-19.

Pe grupul de Facebook Forum Grecia, Diana O. a scris: „Acuma ca am ajuns si noi in Grecia (4 adulti) putem sa va oferim cateva informatii referitoare la toata aceasta situatie. Testele le-am facut la clinica Medstar (recoltarea) in Cluj-Napoca, miercuri la ora 11:00 iar rezultatele ne-au venit de la Regina Maria (laborator), joi la ora 14:00.

4 clujeni au ajuns în Grecia. „Acuma ca am ajuns si noi in Grecia (4 adulti) putem sa va oferim cateva informatii referitoare la toata aceasta situatie. Testele le-am facut la clinica Medstar (recoltarea) in Cluj-Napoca, miercuri la ora 11:00 iar rezultatele ne-au venit de la Regina Maria (laborator), joi la ora 14:00. Pe rezultat aparea doar ... 1

Pe rezultat aparea doar CNP-ul iar in formular am completat la National ID seria si numarul de buletin. Rezultatele testelor au venit atat in romana cat si in engleza, pe care le-am avut in format fizic. Cu toate acestea si cu tot stresul pe care l-am avut, am trecut cu bine.

Cei din vama ne-au verificat documentele, testele si codul QR. Toti am avut codul 2 si ne-au lasat sa mergem mai departe fara sa fim testati.

Speram ca aceste informatii v-au fost de ajutor”.

Pro Tv anunță că Termenul pentru completarea formularului electronic necesar intrării în Grecia a fost modificat.

Dacă până acum acesta trebuia completat cu minimum 24 de ore înaintea intrării pe teritoriul Republicii Elene, de acum aceasta se poate face inclusiv în cursul zilei anterioare, informează Ministerul Român de Externe.

error: Content is protected !!