Alertă de coronavirus la Primăria Cluj! Angajat infectat. Emanuel Ungureanu: „Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților”

Updated on iulie 14, 2020 Emanuel Ungureanu, deputat USR, anunță că o angajată a Primăriei Cluj a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Până la această oră, Primăria nu a confirmat informația.

Emanuel Ungureanu: „Azi dimineață am primit informații că un angajat din Direcția Tehnică a primăriei Cluj-Napoca a fost depistat pozitiv la testul pentru depistarea noului coronavirus.

Alertă de coronavirus la Primăria Cluj! Angajat infectat. Emanuel Ungureanu: „Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților” 1

Transmit public DSP Cluj indemnul să facă URGENT ancheta epidemiologică în primăria Cluj-Napoca și să depisteze imediat alte cazuri de infectare pentru a nu risca viața funcționarilor din primărie și nici a cetățenilor care intră în contact cu aceștia.

Nu este loc de MUȘAMALIZARE!

Rog Prefectura Cluj să se mobilizeze și executivul primăriei să ia măsuri imediate de dezinfecție a birourilor de la parterul clădirii de pe strada Moților din Cluj-Napoca, dar și în alte spații administrative ale primăriei!

Angajații primăriei sunt speriați, pe bună dreptate, pentru că nimeni din conducerea primăriei nu are o reacție constructivă după acest caz de coronavirus confirmat!

RESPONSABILITATE!

error: Content is protected !!