Cluj. 14 polițiști infectați cu coronavirus! Sindicatul Europol: „O parte dintre aceștia au fost trimiși în izolare la Hotelul Colina”

Updated on iulie 13, 2020 14 polițiști de la Inspectoratul de Poliție Județean Cluj au fost infectați cu coronavirus.

Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19, anunță Ziua de Cluj.

Cluj. 14 polițiști infectați cu coronavirus! Sindicatul Europol: „O parte dintre aceștia au fost trimiși în izolare la Hotelul Colina” 1

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității. Facem precizarea că adjunctul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj nu este infectat cu virusul Covid-19.

Asigurăm cetățenii că Inspectoratul de Poliție Județean Cluj are capacitatea de a aplica măsurile dispuse conform competenței, astfel încât comunitatea să fie în siguranță.

Sindicatul Europol: „Încă un focar de Covid-19 la un inspectorat de poliție

După ce săptămâna trecută, șeful IPJ Olt a fost depistat pozitiv, astăzi, un nou focar a apărut la IPJ Cluj, acolo unde șeful serviciului logistic, un coleg de la audit, cât și alți polițiști din cadrul biroul administrativ.

O parte dintre aceștia au fost trimiși în izolare la Hotelul Colina, aflat în subordinea instituției, restul în izolare la domiciliu.
Încă o dată tragem un semnal de alarmă cu privire la riscurile iminente la care sunt supuși polițiștii în exercitarea atribuțiilor de serviciu. De asemenea, polițiștii încă așteaptă ca ministrul Vela să facă public numărul colegilor infectați”.

error: Content is protected !!