Coronavirus și la Crăciun? Dan Chiuzbăian: „V-ați întrebat cum va arata restul anului pana la Crăciun? Am făcut câteva calcule utilizând un algoritm de inteligenta artificiala pe datele oficiale disponibile in România”

Updated on iulie 12, 2020 Un clujean, Project manager la VIKI, a făcut o estimare a evoluției infectărilor cu coronavirus cu ajutorul unui algoritm de inteligenta artificiala pe datele oficiale disponibile in România. 

Dan Chiuzbăian: „Multi dintre voi probabil si-au facut planuri de vacanta, dar v-ați întrebat cum va arata restul anului pana la Crăciun?

Coronavirus și la Crăciun? Dan Chiuzbăian: „V-ați întrebat cum va arata restul anului pana la Crăciun? Am făcut câteva calcule utilizând un algoritm de inteligenta artificiala pe datele oficiale disponibile in România” 1 Coronavirus și la Crăciun? Dan Chiuzbăian: „V-ați întrebat cum va arata restul anului pana la Crăciun? Am făcut câteva calcule utilizând un algoritm de inteligenta artificiala pe datele oficiale disponibile in România” 2

Din pacate, datele agregate arata ca in afara tarii sau aici, vom fi afectati de evolutia agresiva a pandemiei si a raportului ei crescator de raspandire in comunitate.

Am făcut câteva calcule utilizând un algoritm de inteligenta artificiala pe datele oficiale disponibile in România, cu o abordare optimista, iar in masura in care sunteti dintre cei care isi fac planuri pe termen scurt si mediu, sper ca cele de mai jos va vor ajuta in alegerile voastre.

Astazi (12.07), pe datele din ultima saptamana, avem o medie zilnica in Romania de 500 de cazuri confirmate.

Jurnal din viitor / Medii zilnice estimate pentru Romania:
27 iulie – 2 august – 640 cazuri
9-15 august – 731 cazuri
31-6 septembrie – 845 cazuri zilnice
14-20 septembrie – 939 cazuri zilnice

Daca nu se vor implementa in urmatoarele 30 de zile masuri ferme de limitare a interactiunii fizice in randul populatiei, Craciunul ne va gasi la fel cum s-a intamplat de Paste, in stare de alerta sau urgenta.

——–
Metoda de lucru: Machine learning, invatare supervizata, regresie liniara multivariabila
Sursa date: https://stirioficiale.ro/, https://www.graphs.ro”

error: Content is protected !!