(Video) Preotul corporatist din Cluj care și-a făcut biserică într-o hală industrială. Când nu predică este manager la o multinațională

Updated on iulie 9, 2020 Ioan Tănase este un preot atipic. Acesta a amenajat o biserică ortodoxă într-o hală industrială de tablă din Florești.

Preotul a pus icoane, a construit un mic altar şi a transformat hala într-un spaţiu unde zeci de enoriaşi pot veni să se roage, informează mediafax.ro.

Preotul corporatist

„Ce este important şi care ar fi avantajul acestui spaţiu cumva neobişnuit, este că ne determină să ne îndreptăm spre lucrurile esenţiale care ţin de credinţă.

Dacă nu îţi este drag nici să te rogi, nici să slujeşti, decorul nu te ajută la nesfârşit. Copiilor le place să se joace şi îi înţeleg foarte bine şi chiar nu mă deranjează”, spune preotul Ioan Tănase.

Preotul a amenajat un spaţiu de joacă pentru copii, iar în zilele de sărbătoare organizează teatru de păpuşi şi spectacole de magie.

Vezi video aici:

Oamenii sunt încântaţi de iniţiativa preotului.

„Nu contează clădirea. Noi ne bucurăm, copiii nu se plictisesc, iar părintele are răbdare cu ei”, a spus Maria Purcel, una dintre enoriaşe.

error: Content is protected !!