Cluj. Urmărire ca-n filme. Șofer băut, urmărit în trafic de polițiști și imobilizat după ce s-au tras focuri de armă

Updated on iulie 8, 2020 Un șofer băut, implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, a fost prins de polițiști după ce l-au urmărit în trafic și au tras focuri de armă.

Incidentul a avut loc ieri seară în Turda.

Cluj. Urmărire ca-n filme. Șofer băut, urmărit în trafic de polițiști și imobilizat după ce s-au tras focuri de armă 1

Poliția municipiului Turda a fost sesizată despre faptul că o persoana ar fi sub influența băuturilor alcoolice și conduce un autoturism pe strada Rapsodiei din municipiul Turda, fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, transmite Turdanews.ro.

Polițiștii rutieri au identificat autoturismul în cauză, au procedat la efectuarea unui semnal de oprire însă, bărbatul aflat la volanul autoturismului și-a continuat deplasarea, motiv pentru care, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un teren viran, dincolo de podul peste Arieș, în zona Micro. Conducătorul auto nu a respectat indicațiile agentului de poliție, acesta refuzând să coboare din autovehicul, motiv pentru care, polițistul a procedat la somarea bărbatului, fiind trase mai multe focuri de armă în plan vertical.

error: Content is protected !!