Toți turiștii din Cluj testați ieri în Creta sunt Negativi! Răzvan Pascu explică motivul testării

Updated on iulie 3, 2020 Toți pasagerii unui avion plin cu turiști din Cluj și București au fost testați ieri de autoritățile din Grecia, deși aceștia dădeau asigurări că posibilitatea ca turiștii români să fie testați pentru COVID-19 este „foarte mică”.

Razvan Pascu a scris pe Facebook: „Breaking: toti turistii români testati ieri in Creta sunt NEGATIVI.

Toți turiștii din Cluj testați ieri în Creta sunt Negativi! Răzvan Pascu explică motivul testării 1

Ieri pe aeroportul din Creta au fost luate 550 de teste (turisti de la mai multe avioane) si toate sunt negative. Tot ieri, in toata Grecia au fost luate 1972 de teste de la turisti si doar doua au fost pozitive. Nu doar românii sunt testati – astazi, de exemplu, tot in Creta a fost testat un intreg avion de la Munchen.

Motivul testarii intregului avion este doar acum la inceput de sezon, pentru ca se doreste crearea unei baze de referinta cu date de sanatate la turisti din toate tarile. Ulterior, vor fi testati PRIN SONDAJ, maxim 10-15 turisti dintr-un avion. Cei care vor fi testati vor fi alesi de un soft, aleatoriu, in baza codului QR pe care il primesti dupa ce completezi celebrul formular online.

Turistii români testati ieri pe aeroport au plecat apoi spre hoteluri si nu li s-a impus sa stea in camere. Doar daca ar fi iesit pozitivi ar fi fost contactati individual pentru transfer la hotelul de izolare de pe insula.”

error: Content is protected !!