Cluj. Femeia de 34 de ani, dispărută de 15 zile ar fi fost capturată de o sectă. Sora femeii: „Asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!!”

(Last Updated On: July 2, 2020)

O femeie de 34 de ani este dată dispărută de 15 zile, iar oamenii legii cer ajutorul pentru găsirea ei.

„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu.

Cluj. Femeia de 34 de ani, dispărută de 15 zile ar fi fost capturată de o sectă. Sora femeii: „Asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!!” 1

Semnalmentele persoanei: înălţime 1.68 metri, 66 kilograme, păr vopsit blond, ochi căprui, ten deschis, fără semna participare. Nu se cunoaşe vestimentaţia pe care o purta la momentul plecării. Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sora Oliviei aflată în Spania a transmis un mesaj șocant pe pagina sa de Facebook.

„Asta e Sora mea!!! Este dispărută!!!Capturatā de o sectă!!!!!!!! Te rog distribuie să se afle în toată lumea! Ultimele date care le avem despre ea e ca a fost în Franţa dar credem că poate fi in orice ţară europeană! Distribuie acum prin toată lumea!!!!!!!!”.