(Video) Accident Cluj. Femeie blocată într-o mașină răsturnată, după ce două șoferițe s-au lovit la Jucu

Updated on iulie 1, 2020 Două șoferițe s-au lovit miercuri la Jucu. Una dintre ele a rămas încarcerată în mașina răsturnată pe o parte.

IPJ Cluj: „O conducatoare auto de 62 de ani in timp ce se deplasa pe DN1C E576 ar fi efectuat manevra de depășire, intrand in coliziune cu un auto care circula in fata sa, condus de o femeie de 51 de ani, care ar fi efectuat un viraj la stanga.

In urma coliziunii masina femeii de 51 de ani s-a rasturnat .
In urma impactului femeii de 51 de ani i-au fost acordate ingrijiri medicale la fata locului, insa aceasta a refuzat deplasarea la o unitate medicala.

Ambele conducatoare au foat testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiimd negative”.

Tereza Voicu, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj:  ISU Cluj: „O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 16.50 ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Jucu de Mijloc.
(Video) Accident Cluj. Femeie blocată într-o mașină răsturnată, după ce două șoferițe s-au lovit la Jucu 1

Echipajele de intervenție au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe partea laterală și în care rămăsese blocată o femeie de cca 50 de ani.

Pompierii au acționat pentru eliberarea acesteia din autoturism, folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni. Femeia a primit asistență medicală de la echipajul SMURD la locul accidentului, după care a refuzat transportul la spital.

O a altă femeie a fost consultată de către echipajul SMURD, la locul accidentului, fără să necesite transportul la spital”.

(foto Anamaria D.)
(Video) Accident Cluj. Femeie blocată într-o mașină răsturnată, după ce două șoferițe s-au lovit la Jucu 2

Mihai B.: Drumul ala la ce flux de trafic are ar trebui sa aiba clar 2 benzi… Sa fie drum expres… Da nu ai cum in Romania… Cu atatea sate si atatia soferi slabi si prosti… Ghinion.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii.

error: Content is protected !!