(Foto) Alt accident grav la Cluj. O mașină a intrat violent într-un TIR pe Autostrada Transilvania. Martor: „Am ajuns primul la accident…tirul i-a luat in plin, o persoana a fost rănită foarte grav”

Updated on iulie 1, 2020 Un alt grav accident a avut loc miercuri, de această dată pe Autostrada Transilvania. Potrivit martorilor, o mașină oprită pe prima bandă a fost lovită în plin de un TIR. 

„Bărbat de aproximativ 40 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate, acesta prezenta multiple traumatisme severe, însă era în stare de conștiență și era cooperant.

(Foto) Alt accident grav la Cluj. O mașină a intrat violent într-un TIR pe Autostrada Transilvania. Martor: „Am ajuns primul la accident...tirul i-a luat in plin, o persoana a fost rănită foarte grav” 1

Pompierii au acordat primul ajutor calificat bărbatului rănit, au asigurat măsuri de siguranță a salvatorilor și măsuri de prevenirea incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil care se deversau din rezervorul ansamblului de vehicule. Acesta transporta produse farmaceutice”, a transmis ISU Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mihai P. a postat fotografii cu mesajul: „Accident pe autostrada Turda-Gilau.

(Foto) Alt accident grav la Cluj. O mașină a intrat violent într-un TIR pe Autostrada Transilvania. Martor: „Am ajuns primul la accident...tirul i-a luat in plin, o persoana a fost rănită foarte grav” 2 (Foto) Alt accident grav la Cluj. O mașină a intrat violent într-un TIR pe Autostrada Transilvania. Martor: „Am ajuns primul la accident...tirul i-a luat in plin, o persoana a fost rănită foarte grav” 3
Un tir a lovit un autoturism. Au sosit pompierii, politia si salvarea. O persoana ranita. Din cate am inteles masina era oprita pe prima banda si pasagerii erau afara.”

Alin B.: Am ajuns primul la accident, mașina de Gorj avea atașata o remorca, erau opriți pe banda 1 din 3, cei din mașină erau ieșiți din mașină in momentul accidentului, tirul i-a luat in plin, o persoana a fost rănită foarte grav dar conștientă. Am stat lângă el pana au sosit pompierii. Șoferul de tir un cetățean străin nu a văzut mașina oprita..

error: Content is protected !!