Cluj. Chiriile au scăzut cu 50 până la 70 de euro. „Proprietarii au fost mult mai deschiși negocierilor, în unele cazuri s-a negociat chiar cu 20% din prețul inițial (cel pe care îl avea anul trecut sau la începutul anului acesta)”

Updated on iunie 30, 2020 Proprietarii de apartamente din Cluj sunt nevoiți să scadă din prețul la chirii. Se anunță o toamnă cu un posibil val doi de coronavirus care ar putea închide din nou universitățile.

„Trendul este de scădere, prețurile publice au scăzut în medie cu 10%, iar la vizionarea apartamentelor de către chiriași, proprietarii au fost mult mai deschiși negocierilor, în unele cazuri s-a negociat chiar cu 20% din prețul inițial (cel pe care îl avea anul trecut sau la începutul anului acesta).

Cluj. Chiriile au scăzut cu 50 până la 70 de euro. „Proprietarii au fost mult mai deschiși negocierilor, în unele cazuri s-a negociat chiar cu 20% din prețul inițial (cel pe care îl avea anul trecut sau la începutul anului acesta)” 1

De exemplu dacă un apartament de 2 camere era la 450 euro înainte, acum se poate închiria la 400 euro, poate chiar 380 în unele cazuri”, explică Alexandru Dragoste, agent imobiliar, potrivit servuscluj.ro.

De asemenea, acum este un moment oportun să își caute o chirie și cei care vor reveni la Cluj în toamnă, când reprezentanții agențiilor imobiliare spun că prețurile vor crește din nou dacă evoluția cazurilor de Covid va fi și ea una favorabilă.

De altfel, aceștia susțin că este puțin probabil ca prețurile să scadă mai mult de atât.

error: Content is protected !!