Cluj: Zeci de persoane s-au înghesuit la coadă ca să susţină examenul de permis. Poliţiştii şi jandarmii au încercat să facă ordine, mai ales că nu toată lumea purta mască

Updated on iunie 25, 2020 Zeci de persoane s-au înghesuit la coadă ca să susţină examenul care le permite să-și recapete permisul de conducere la Cluj Napoca.

Sala de testare a fost amenajată în clădirea unui liceu şi accesul s-a dovedit un infern, transmite stirileprotv.ro.

Cluj: Zeci de persoane s-au înghesuit la coadă ca să susţină examenul de permis. Poliţiştii şi jandarmii au încercat să facă ordine, mai ales că nu toată lumea purta mască 1

După ore bune de așteptare, cei care au venit încă din zori să dea examenul și-au pierdut răbdarea.

Oamenii au venit joi pentru redobândirea permisului de conducere, au fost nevoiţi să stea în picioare chiar şi trei ore, asta pentru că sala de examen nu permite o capacitate mai mare de 15 persoane, iar intrările se fac o dată la douzeci de minute.

Iar situația nu este fără precedent. Și săptămânile trecute au fost cozi, chiar şi în ploaie. Despre siguranța sanitară nici nu mai încape discuția.

Poliţiştii şi jandarmii au încercat să facă ordine. Mai ales că nu toată lumea purta mască, iar numărul de persoane amenința să crească.

De săptămâna viitoare, accesul în sala de examen, pentru cei care vor să-și recupereze permisul, se va face doar pe bază de programare.

error: Content is protected !!