Rareș Bogdan, noi explicații privind petrecerea în pandemie. Poliția ar fi început o anchetă

Updated on iunie 24, 2020 Rareș Bogdan a venit cu noi explicații privind petrecerea organizată în pandemie. Cei de la Libertatea spun că au fost 100 de invitați, Rareș Bogdan spune că nu știe sigur dar nu au fost mai mulți de 50 de invitați.

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL: Nu am numărat exact, dar pot să vă spun că era cu mult sub ceea ce era admis potrivit normelor. Totul a fost perfect legal și conform reglementărilor.

Rareș Bogdan, noi explicații privind petrecerea în pandemie. Poliția ar fi început o anchetă 1

Legea spune că, în pandemie, nu pot participa mai mult de 20 de oameni la o petrecere într-un spaţiu închis. Iar în aer liber pot fi cel mult 50 de invitaţi, anunță Observator News.

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL: Am cerut și eu soției mele să îmi spună exact câte persoane au fost invitate că nu știam. Ea s-a ocupat, nu m-am ocupat eu. Au fost undeva la 14-15 copilași și în jur de 40 de adulți. Sub 40, peste, nu știu exact. A fost o masă normală pentru un copilaș de un an, a fost o zi de naștere cu familia și cu prieteni apropiați.

Oamenii legii s-au autosesizat și fac cercetări, iar în cazul în care se dovedește că s-au încălcat prevederile stării de alertă, atât localul cât și organizatorii petrecerii vor fi amendați.

Liderul PNL, Rareş Bogdan, a declarat pentru Observator că petrecerea a fost organizată pentru fiica sa, Jaqueline, care a împlinit un an. Şi, în ciuda scandalului iscat, a susţinut că mai pregăteşte o petrecere, în acelaşi loc, pe 15 iulie, de ziua fiului său.

error: Content is protected !!