Emil Boc o compară pe Gabriela Firea cu Gheorghe Funar. „Același circ aveam la Cluj de la un alt primar care punea oase pe masa ședinței de Consiliul Local”

Updated on iunie 24, 2020 Invitat la Realitatea Plus, Emil Boc a comparat-o pe Gabriela Firea cu Gheorghe Funar, primarul Clujului de până în 2004. Acesta a făcut declarația când a fost întrebat ce sfat îi dă lui Nicușor Dan la următoarele alegeri.

Emil Boc: „Îi țin pumnii lui Nicușor Dan.Capitala are nevoie de un om cu viziunea și experiența lui Nicușor Dan.

Emil Boc o compară pe Gabriela Firea cu Gheorghe Funar. „Același circ aveam la Cluj de la un alt primar care punea oase pe masa ședinței de Consiliul Local” 1

Clujul a trecut prin așa ceva înainte de 2004. Același circ aveam la Cluj de la un alt primar care punea oase pe masa ședinței de Consiliul Local pentru a sfida opoziția.

Tot orașul era într-o tensiune artificială creată de o administrație care își dădea seama că nu mai are viitor. Și a fost greu șio noi să facem ruptura. Cred că în acest moment, dumneavoastră veți fi acela care va face diferența și veți duce capitala acolo unde îi este locul.

Nicușor Dan: „Emil Boc a făcut foarte multe la Cluj dar este un lucru pe care eu îl apreciez cel mai mult: stă de vorbă cu asociațiile profesionale, stă de vorbă cu ONG-urile, de vorbă cu reprezentanții mediului de afaceri, stă de vorbă cu arhitecții și urbaniști pentru că de fapt asta este esența democrației. Tu ca primar nu ești un moșier și ceilalți supușii tăi. Tu ca primar ești vehiculul prin care toți oamenii ăștia și realizează visul de a trăit în oraș mai bun.”

error: Content is protected !!