Cluj. Se extinde Ansamblul Liberty Technology Park, de pe strada Gării. Apar 6 clădiri noi

Updated on iunie 24, 2020 Ansamblul Liberty Technology Park, de pe strada Gării, urmează să fie extins. 6 clădiri noi: 2 blocuri de locuințe cu circa 250 de apartamente, 3 clădiri de birouri, dar și o grădiniță vor fi ridicate.

Clădirile de locuințe și birouri vor avea un regim de înălțime de 5 etaje plus etaj retras, maxim 28 de metri, în timp ce clădirea grădiniței va fi P+E, maxim 9 metri. La subsolul tuturor noilor clădiri vor fi amenajate peste 1.000 de locuri de parcare. Procentul de ocupare a terenului maxim este 60%, iar coeficientul de utilizare de 2,8, informează Ziua de Cluj. 

Cluj. Se extinde Ansamblul Liberty Technology Park, de pe strada Gării. Apar 6 clădiri noi 1

Se propune o sistematizare a tramei stradale din zonă și realizarea unei legături auto între strada Oașului – fundătură și strada Gării, pentru a facilita accesul auto și pietonal la noul ansamblu imobiliar. 

Investitorul va realiza un parc și loc de joacă pe circa 1800 mp pe care îl va preda după amenajare cu titlu gratuit primăriei, investiția fiind estimată la 200.000 de euro.

De asemenea, va moderniza stația de autobuz de pe Oașului, valoarea lucrărilor fiind estimată la 10.000 de euro. În fine, va planta o serie de arbori de talie înaltă în această zonă. Tot investitorul va amenaja pe banii săi 2 stații de biciclete pe care le va preda primăriei.

error: Content is protected !!