Poza care îl trădează pe Rareș Bogdan. Imagine din interiorul restaurantului, cu puțin timp înainte de petrecere. Scriitorul Radu Paraschivescu, despre Rareș Bogdan: „Mărturisesc, sunt uluit. Asta în condiţiile în care numărul infectărilor cu Covid-19 arată astăzi îngrijorător. Ce poţi să aştepţi de la un om oarecare dacă un politician cu o asemenea notorietate se comportă aşa?”

Updated on iunie 23, 2020 Libertatea insistă că Rareș Bogdan a organizat o petrecere cu 100 de persoane, duminică, la Cluj. Prezintă chiar și o fotografie cu sala înainte de petrecere.

O tânără care a fost la local cu câteva ore înainte a pus pe Instagram o fotografie de dinainte de petrecere. Se văd mesele pregătite pentru aniversare, cel puțin 5 mese mari. Nici vorbă de distanțare socială, după cum e amenajată încăperea.
Poza care îl trădează pe Rareș Bogdan. Imagine din interiorul restaurantului, cu puțin timp înainte de petrecere. Scriitorul Radu Paraschivescu, despre Rareș Bogdan: „Mărturisesc, sunt uluit. Asta în condiţiile în care numărul infectărilor cu Covid-19 arată astăzi îngrijorător. Ce poţi să aştepţi de la un om oarecare dacă un politician cu o asemenea notorietate se comportă aşa?” 1

Scriitorul Radu Paraschivescu se declară uluit de petrecerea organizata de Rareș Bogdan la care ar fi fost 100 de persoane.

Radu Paraschivescu: „”Libertatea” publică un reportaj despre petrecerea organizată de Rareş Bogdan duminică la Cluj.

O petrecere la care oaspeţii, mulţi la număr, au stat în restaurant, nu doar pe terasă. Încă sper să nu fi fost aşa. Nu e înţelept să ai certitudini.

Dacă însă aşa a fost, Rareş Bogdan se aliniază privilegiaţilor de tip orwellian care cred că “Toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele”. Şi le face un deserviciu uriaş guvernanţilor care invită zilnic la prudenţă şi la respectarea restricţiilor.

Asta în condiţiile în care numărul infectărilor cu Covid-19 arată astăzi îngrijorător. Ce poţi să aştepţi de la un om oarecare dacă un politician cu o asemenea notorietate se comportă aşa? Mărturisesc, sunt uluit”.

Reacția lui Rareș Bogdan aici
Poza care îl trădează pe Rareș Bogdan. Imagine din interiorul restaurantului, cu puțin timp înainte de petrecere. Scriitorul Radu Paraschivescu, despre Rareș Bogdan: „Mărturisesc, sunt uluit. Asta în condiţiile în care numărul infectărilor cu Covid-19 arată astăzi îngrijorător. Ce poţi să aştepţi de la un om oarecare dacă un politician cu o asemenea notorietate se comportă aşa?” 2
(Foto libertatea)

error: Content is protected !!