(Foto) Accident Cluj. Un șofer a distrus poarta bisericii din Someșeni. „În fața mea s-a produs accidentul, eu am sunat la 112”

Updated on iunie 22, 2020 Un șofer a reușit să distrugă poarta bisericii din Someșeni, lui dimineață.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, Bogdan Sold a scris: „In Someșeni”.
(Foto) Accident Cluj. Un șofer a distrus poarta bisericii din Someșeni. „În fața mea s-a produs accidentul, eu am sunat la 112” 1

(Foto) Accident Cluj. Un șofer a distrus poarta bisericii din Someșeni. „În fața mea s-a produs accidentul, eu am sunat la 112” 2

Marius Z.: „A vrut sa taie curba si avea putina viteza, a calcat linia dubla continua care se afla in curba si a inceput sa se roteasca pe carosabilul semi umed.(a facut o rotire completa pe carosabil).

In fata mea s-a produs accidentul la 5:50 dimineata, eu am sunat la 112. A fost fara victime, doamna a iesit singura din masina, cand am sunat la 112 a spus ca nu are nevoie de ingrijiri medicale, eu am plecat dupa ce a venit o prietena/colega de-a doamnei, nu stiu daca a fost si ambulanta la fata locului”.

Péter A.: „Asta inseamna cand nu ti cont de conditiile de drum(meteo in acest caz) si de conditia masinii tale(cauciucuri plus pricepere). Plus viteza, dar aici nu trebuie sa vorbim de ceva viteze foarte mari, doar una necorelata la conditiile de drum din momentul respectiv… De fapt cea mai mare problema a soferilor “roboti” care in orice conditie de drum conduc la fel(si nu vorbesc neaparat de viteze mari, doar fara sa se adapteze la cele prezente) din varii motive (99% neatentie/nepasare, luand tot mecanismul de conducere ca o banalitate) . Bine ca e fara victime si s-a intamplat la o ora matinala. Fierul se repara/schimba”.

error: Content is protected !!