Cluj. Bogdan. „Alin, băiatul care stătea miercuri pe marginea străzii și își căuta un loc de muncă, lucrează astăzi, două zile mai târziu, în Vivo”

Updated on iunie 13, 2020 Un clujean a ajutat un tânăr din Neamț să-și găsească un loc de muncă.

Bogdan Iasinovschi: „Alin, băiatul care stătea miercuri pe marginea străzii și își căuta un loc de muncă, lucrează astăzi, două zile mai târziu, în Vivo, la o firmă de curățenie. E responsabil de adunatul și împinsul cărucioarele celor de la Carrefour.

 Cluj. Bogdan. „Alin, băiatul care stătea miercuri pe marginea străzii și își căuta un loc de muncă, lucrează astăzi, două zile mai târziu, în Vivo” 1

Cluj. Bogdan. „Alin, băiatul care stătea miercuri pe marginea străzii și își căuta un loc de muncă, lucrează astăzi, două zile mai târziu, în Vivo” 2

Sunt uimit de sutele de mesaje și comentarii pe care le-am primit în aceste două zile, după ce am urcat poza cu el. Îmi închipuiam că va fi ajutat de oamenii buni din lista mea, dar nu speram la un asemenea impact și interes din partea atâtora. Am fost contactat chiar de către cei de la Digi și de la Pro TV, care s-au arătat interesați de soarta băiatului care își căuta de muncă în Cluj în plină zi.

Mulți dintre cei care mi-au scris au făcut-o pentru că într-adevăr au nevoie de muncitori pentru gospodăriile, terenurile sau afacerile pe care le dețin, dar surprinzător de mulți au reacționat doar din pur altruism. O doamnă profesoară s-a oferit să îi predea cursuri gratuite de engleză, iar un domn de undeva din sudul țării i-a propus să vină acolo la el, pentru că îi va pune la dispoziție o casă în care să își poată întemeia o familie.

În seara asta am primit vestea angajării lui și poza în care zâmbește. Eu sper să se țină de treabă, pentru că am aflat între timp că e un tânăr tulburat, cu un trecut greu încercat, și care are dificultăți în a se menține în același loc pentru multă vreme.

Însă indiferent de deznodământ, e o poveste drăguță și o dovadă clară că în țara asta, în timpurile noastre, nu există să îți dorești să muncești și să nu ai unde.
Dacă cineva îți spune că nu își găsește de muncă te minte și pe tine, și pe el. Dă-i o pancartă în mână și trimite-l pe strada Horea, pe la prânz, că-i fac o poză”.

error: Content is protected !!