Cluj Arena. Film și Stand-up Comedy cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa, Tudor Costi, sâmbătă și duminică

Updated on iunie 13, 2020 Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribunele stadionului Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă.

Evenimentele vor fi organizate cu respectarea regulilor impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19. Astfel, numărul maxim de participanți va fi de 500 de persoane așezate pe scaune la o distanță de 2 metri.

Cluj Arena. Film și Stand-up Comedy cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa, Tudor Costi, sâmbătă și duminică 1

Publicul va purta măști pe toata durata concertului iar la intrare, tuturor participanților li se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale.

Acces se va face cu o ora inainte de inceperea evenimentelor.

Sâmbătă, 13 iunie, cinefilii sunt așteptați la cinema în aer liber la Cluj-Arena, la The Call of the Wild (Aventură&Acțiune), adaptat după romanul îndrăgitului autor Jack London.

Filmul va rula de la orele 19:30, pe un ecran led de mari dimensiuni, iar locurile destinate sunt acoperite.

The Call of the Wild este un film revoluționar, care redă povestea lui Buck, un câine iubitor, a cărui viață domestică este dată peste cap atunci când este îndepărtat de casa sa din California și ajunge în sălbăticia din Alaska, în timpul goanei după aur din anii 1890.

Acces eveniment: 18:30.

Duminică, 14 iunie, de la 20:30, la Cluj-Arena, iubitorilor de stand up le sunt pregătite show-uri de senzație, cu subiecte controversate dar și frânturi amuzante din viața de zi cu zi, care vor stârni râsete și distracție cât încape! Vor urca pe scenă comedianții: Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi. Locurile destinate evenimentului sunt acoperite.

Sunt disponibile doar 500 de bilete online pentru acest eveniment. Accesul la eveniment se face incepand de la 19:30.

error: Content is protected !!