Cluj. Accident grav în Gilău. Trei mașini implicate. O persoană a rămas încarcerată

Updated on iunie 12, 2020 Un grav accident de circulație a avut loc în aceată dimineață în Gilău. Trei mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită.

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane, rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Cluj. Accident grav în Gilău. Trei mașini implicate. O persoană a rămas încarcerată 1 Cluj. Accident grav în Gilău. Trei mașini implicate. O persoană a rămas încarcerată 2
(Sursa Foto: Info Trafic jud. Cluj)

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 8.10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, au transmis cei de la ISU Cluj.

„Accident rutier pe DN1 E 60. în loc. Gilău, pe sensul de mers Cluj-Oradea, trei autoturisme implicate. Din primele informații, cauză accidentului – nepăstrarea distanței de siguranță fața de autoturismul din față.

Din primele informatii este o persoana ranita”, potrivit celor de la IPJ Cluj.

error: Content is protected !!