Cluj. Cine explică? „Prefectul”studenților din UBB nu înțelege de ce un vlogger a fost reținut de poliție pentru că instiga la violarea minorelor și nu este anchetat în libertate

Updated on iunie 10, 2020 Prefectul studenților din Universitatea Babeș Bolyai, Tudor Mureșan, nu este de acord cu arestarea vloggeru-lui Colo după ce acesta a instigat la viol. Tudor Mureșan nu vede un pericol public ca acesta să fie anchetat în libertate și consideră totul un joc de imagine al polițiștilor.

Pe Facebook, Tudor Mureșan: „Probabil o sa atrag niste critici pentru postarea asta dar…

Avem violatori, pedofili si alte a scris persoane care au savarsit infractiuni din zona asta si care au primit condamnari cu suspendare sau poate unii chiar au fost achitati. Vloggerul asta (de care n-am auzit pana la scandal) nu e nici violator, nici pedofil, e “doar” tembel si tocmai a fost retinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva.

Cluj. Cine explică? „Prefectul”studenților din UBB nu înțelege de ce un vlogger a fost reținut de poliție pentru că instiga la violarea minorelor și nu este anchetat în libertate 1

Ori Politia Romana are nevoie de un tun mediatic care sa le mai spele din incompetenta lor in cazurile de violenta impotriva minorilor, ori dubla masura le domina judecata, ori am inteles gresit procedura penala. Da va rog sa imi spuna cineva care este starea de pericol a ordinii publice pe care acest individ o creează, în acest moment, dacă ar fi în libertate?

P.S.: for my own safety, nu sunt de acord cu ce zice el in clip (dar asta e alta discutie)”.

Vloggerul „Colo”, pe numele său real Alexandru Bălan, a fost eliberat şi va fi în control judiciar pentru 60 de zile, după ce aseară a fost arestat pentru 24 de ore. Însă, în următoarele două luni, acesta nu va putea publica nimic pe YouTube, Facebook, Instagram sau Tik Tok, anunță Gandul.

„Colo” a fost pus în libertate, miercuri, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după ce marţi seară a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Oamenii legii au dispus înlocuirea reţinerii cu măsura controlului judiciar.

error: Content is protected !!