Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.”

Updated on iunie 8, 2020 Câțiva tineri din Cluj încearcă să realizeze primul val de surf din România, pe Someş în Cluj.

Surf Wave: „Surf Someș can be a reality, ce altceva ar fi mai bun pe temperaturile care ne așteaptă decât un surf pe râu?

Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 1 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 2

Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.

Sessiunea numarul 2 s-a desfășurat duminică. Deși am sperat să iasă cum trebuie treaba se pare că anumite lucruri nu au fost gândite așa cum ar fi trebuit așa că din nou a fost o zi plina de lecții.

Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 3 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 4 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 5 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 6 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 7 Foto Cluj. Surf pe Someş. „Clujul are nevoie in continuare de locuri unde putem sa avem diverse activități, nu doar locuri de plimbat, terase și odihnă.” 8

A treia oară va fi cu noroc! multe mulțumiri celor implicați în acțiune , much appreciated!

Learn by trials and errors!”

error: Content is protected !!