Cluj. Actorul Claudiu Bleonț: „Da, candidez la Primăria Beliș. M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost …”

Updated on iunie 8, 2020 Actorul Claudiu Bleonț a confirmat că va candida la Primăria Beliș, Cluj.

„M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc.

Cluj. Actorul Claudiu Bleonț: „Da, candidez la Primăria Beliș. M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost ...” 1

Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a declarat Claudiu Bleonț, potrivit Monitorul de Cluj, preluat de impact.ro.

Însă Claudiu Bleonț nu s-a hotărât încă dacă va apela la susținera politică, afirmând că în cazul lui decizia a fost una umană și nu politică.

„Sunt curtat, m-au căutat mai multe partide. Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. În măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic.

Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a adăugat actorul.

error: Content is protected !!