La mare cu avionul. Cluj Napoca – Constanța, cu TAROM. Programul zborurilor

TAROM reintroduce cursele regulată Cluj Napoca – Constanța. Începând cu luna iulie, Tarom introduce zboruri dinspre Constanța spre Cluj, Timișoara și Oradea.

„Acum că restricțiile încep să se ridice, ne reluăm activitatea și facem ce știm mai bine, conectăm România, intern și internațional. Ne bucurăm să putem oferi o alternativă sigură și rapidă călătoriilor cu mașina sau trenul pe distanțe lungi, pentru românii care merg anul acesta în vacanță, în țară. Dacă distanța de la Timișoara până pe litoral se parcurge cu autoturismul în aproximativ nouă ore, cu avionul, același drum, durează doar o oră, în condițiile de siguranță incomparabile.

La mare cu avionul. Cluj Napoca – Constanța, cu TAROM. Programul zborurilor 1

Știu că mulți români așteptau introducerea acestor rute și sunt convins că, având această facilitate, mulți dintre noi vom redescoperi România și vom contribui la susținerea turismului autohton. Semnalele de solidaritate cu business-urile românești, pe care le primim tot mai des, încep să ne redea optimismul și încrederea că împreună putem depăși perioada grea prin care am trecut”, a declarat George Barbu, director general TAROM, citat de ct100.ro.

Programul de zbor:

Data: 16 iulie, 23 iulie, 30 iulie, 06 august, 13 august, 20 august, 27 august (toate zilele pică joi)

Timișoara – Constanta (via Oradea), orar de zbor: 11.00 – 13.30
Oradea – Constanța, orar de zbor: 12.20 – 13.30
Constanța – Cluj Napoca, orar de zbor: 14.10 – 15.10
Cluj Napoca – Constanța, orar de zbor: 15.50 – 16.50
Data: 19 iulie, 26 iulie, 02 august, 09 august, 16 august, 23 august, 30 august (toate zilele pică duminică)

Constanța – Cluj Napoca, orar de zbor: 15.20 – 16.20
Cluj Napoca – Constanța, orar de zbor: 17.00 – 18.00
Constanța – Timișoara, orar de zbor: 18.40 – 19.50
Constanta – Oradea (via Timisoara), orar de zbor: 18.40 – 21.10

Vitalie Cojocari a scris pe Facebook: „Tarom anunță din iulie noi rute interne pentru susținerea repornirii turismului românesc.

Este vorba de:
✈️Timișoara – Constanța – Timișoara
✈️ Oradea – Constanța – Oradea
✈️ Cluj Napoca – Constanța – Cluj Napoca

Compania națională crede astfel că îi va ajuta pe
românii din vestul țării să ajungă pe litoral în mai puțin de o oră.

Zborurile, efectuate în condiții de siguranță, vor avea ca destinație Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu din Constanța, de unde turiștii pot ajunge în stațiunile de pe litoral sau în Deltă.

Operatorul aerian național citează statistici elaborate de către asociațiile de promovare a turismului care arată că doar 20% dintre cei care vor pleca anul acesta în concediu vor alege destinații externe.”