Cluj. Lăcrămioara: „Cum poți să ții blocate locuri in autobuz pe motiv de siguranță când cei care stau in picioare stau înghesuiți? Cred că e mult mai sigur să stea așezați … Vă las și dovada!”

Updated on iunie 5, 2020 CTP a luat decizia de a bloca anumite locuri din autobuz, ca măsură anti-coronavirus. Așa că cei din autobuze se înghesuie în picioare. 

Pe grupul de Facebook Grup Liber Floresti-Cluj, Lăcrămioara A, a scris: „Din 18 mai m-am întors la muncă, după o perioadă lungă de izolare, perioadă în care am încercat cât mai bine să mă protejez pe mine și pe cei din jur, autoritățile noastre au încercat să ia niște măsuri de protecție a populației, dar nu prea au reușit să fie eficienți!
Cluj. Lăcrămioara: „Cum poți să ții blocate locuri in autobuz pe motiv de siguranță când cei care stau in picioare stau înghesuiți? Cred că e mult mai sigur să stea așezați ... Vă las și dovada!” 1

Cum poți să ții blocate locuri in autobuz pe motiv de siguranță când cei care stau in picioare stau înghesuiți?

Cred că e mult mai sigur să stea așezați, distanța e mai mare decât atunci când stai în picioare, inghesuit, nu pare cea mai bună soluție ca populația să fie în siguranță! Vă las și dovada!”

Suciu Calin: Propusesem mai demult ca accesul în mijloacele de transport în comun să se facă doar prin față, precum în Grecia sau Spania, controlat de către șofer la capacitatea maximă care permite păstrarea distanței sociale. Dar cine să mă asculte?

Camelia S.: În condițiile în care, nu limitezi și numărul călătorilor într-un autobus, anularea unor locuri pe scaune e doar o măsură de fațadă.

Andrei F.: cum a zis presedintele protectia este la populatie, e plin autobuzul nu te urci, mergi cu bicicleta , trotineta, masina sau astepti alt autobuz. Cred ca trebuie sa ne asteptam la un val doi mult mai agresiv.

error: Content is protected !!