Cluj. Iulius Mall a redeschis terasele. „Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care”:

Updated on iunie 5, 2020 Iulius Mall din Cluj anunță vineri că a redeschis terasele, în condiții speciale de protecție ani-coronavirus.

„Indiferent dacă vrei să ieși la o cafea, la un desert sau la o pizza, sigur găsești terasa perfectă. Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care: mesele sunt dezinfectate după fiecare client și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament, poți împărți masa cu maximum încă trei prieteni și ai la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Cluj. Iulius Mall a redeschis terasele. „Siguranța ta este pe primul loc, astfel că sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, printre care”: 1

Quartz Cafe by Nescafe te așteaptă pe terasa situată deasupra Starbucks cu cele mai bune specialități de cafea, cu deserturi gustoase și cu băuturi cu chef de vară, iar Sweet Caffe te întâmpină pe terasa din zona foodcourt într-o atmosferă prietenoasă și vibrantă, care face conversațiile să se lege cu ușurință.

Terasa Pizza Hut te invită să savurezi pizza la care ai visat de multe ori în ultimele luni, iar dacă iubești gusturile asiatice, trebuie să încerci aromele exotice de la DASHI – Noodle & Rice Bar sau Wasabi Running Sushi, care funcționează în regim takeaway. O cafea Starbucks este întotdeauna irezistibilă, așa că o poți lua „to go” și să te bucuri de gustul ei în parc. Tot ce ai nevoie pentru o zi reușită este un meniu delicios Taco Bell sau KFC? Ai posibilitatea să le iei la pachet și să le împarți cu prietenii, în locul vostru preferat de întâlnire în aer liber.

Pe lângă ieșirea la terasă, te poți bucura de începutul verii și în cadrul natural al Iulius Parc, relaxându-te pe gazon, pedalând sau plimbându-te pe alei.

De asemenea, poți combina ieșitul în oraș și cu o vizită în locațiile cu produse alimentare, de servicii farmaceutice, veterinare și de curățătorie. Programul acestora este disponibil pe www.iuliusmall.com/cluj.

Ne bucurăm împreună de vară, în parc și la terase! Pentru siguranța ta și a celor din jur, îți recomandăm să plătești cu ajutorul cardului, să păstrezi distanța față de ceilalți și să îți iei toate măsurile de protecție”.

error: Content is protected !!