Cluj. Blocaj în trafic. Pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă. Salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.

Updated on iunie 5, 2020 O femeie a cărui motor nu îi mai pornea a fost ajutată de un echipaj ISU Cluj care se întorcea de la o intervenție. 

Mașina femeii nu mai pornea, iar în spatele ei s-a format o coloană de mașini. Pompierii clujeni  au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.

Cluj. Blocaj în trafic. Pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă. Salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal. 1

ISU Cluj a scris: „16.30 – oră de trafic intens, o autospecială se întoarce de la unul dintre accidentele rutiere, care au solicitat concomitent echipele de intervenție în trei locații diferite.

Cluj. Blocaj în trafic. Pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă. Salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal. 2 Cluj. Blocaj în trafic. Pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă. Salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal. 3 Cluj. Blocaj în trafic. Pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă. Salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal. 4

La întoarcerea spre unitate, pe strada Aurel Vlaicu, una dintre autospeciale a întâlnit o coloană formată în spatele unei mașini oprite în mijlocul drumului.

Dornici să afle dacă cineva se află în pericol, pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă.

Bucuroși că problema nu era atât de gravă pe cât se așteptau, salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.

Felicitări dragi colegi, solidaritatea și omenia se vede și în gesturile simple pe care le faceți! Suntem mândri de voi!”

error: Content is protected !!