Cluj. Doi comercianți din piața Piaţa Hermes oferă gratuit fructe și legume. Oricine le poate lua. „La ora 9 dimineața nu mai este nimica. Până la urmă de ce nu? Dar din dar se face”

Updated on iunie 4, 2020 În piața Piaţa Hermes din Cluj, doi comercianți oferă gratis celor în vârstă fructe și legume mai puțin arătoase, rămase nevândute.

De această ofertă beneficiază în special pensionarii din cartier, pentru care fructele şi legumele dăruite de vânzători sunt de mare ajutor.
Cluj. Doi comercianți din piața Piaţa Hermes oferă gratuit fructe și legume. Oricine le poate lua. „La ora 9 dimineața nu mai este nimica. Până la urmă de ce nu? Dar din dar se face” 1

Marfa pentru care vânzătorii nu cer bani este cea care nu mai arată impecabil, dar care poate fi consumată fără nicio problemă.

Lucian Dodea, comerciant: “Când e ceva ce nu se mai poate vinde propriu-zis pe stand, le punem acolo şi chiar au succes, deci oamenii chiar îşi iau de acolo.

La ora 9 dimineața nu mai este nimica. Până la urmă de ce nu? Dar din dar se face. Fiind concurența foarte mare aici în piaţă, cu foarte mulţi comercianţi care vând fructe şi legume, îi destul de greu să vinzi produsele care sunt trecute, adică care nu-s aspectoase şi până la urmă decât să le arunci, na, sunt oameni care se bucură.”

Dorel Codoban, comerciant: ”În fiecare dimineaţă sortăm, punem pe masă şi oamenii vin şi ei deja ştiu la ce oră să vină şi îşi iau ce le trebuie.

Oamenii sunt mulţumiţi, că tot vin, vin, dar sunt unii mai nesimţiţi şi îşi iau tot de pe masă. Fel şi fel de oameni.”

Oamenii spun că vor oferi astfel de produse toată vara.

error: Content is protected !!