Reținut. Tânăr din Câmpia Turzii, care a păcălit o vânzătoare cu 200 de lei prin metoda ”Maradona” a fost reținut de polițiști

Updated on iunie 3, 2020 Un tânăr din Câmpia Turzii a fost prins de polițiști după ce a încercat să înșele o vânzătoare prin metoda „Maradona”.

Potrivit IPJ Alba, la data de 02 iunie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care este cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de înşelăciune.

Reținut. Tânăr din Câmpia Turzii, care a păcălit o vânzătoare cu 200 de lei prin metoda ”Maradona” a fost reținut de polițiști 1

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 22 mai, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud, să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei.

Ulterior a revenit asupra solicitării şi a precizat că, de fapt, doreşte schimbarea banilor în bancnote de 5 lei şi a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru, informează adevarul.ro.

În cursul zilei de azi de miercuri, 3 iunie 2020, tânărul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

error: Content is protected !!