Cinema Drive-in la Cluj, din 19 iunie, numit Pelicula Drive-In

Updated on iunie 3, 2020 Cinema Drive-in la Cluj. Autoritățile nu deschid cinematografele dar permit cinemaurile de tip Drive-in. Un astfel de cinema se va deschide din 19 iunie în Cluj, numit Pelicula Drive-In

La început, vor fi difuzate doar filme vechi din anii ’70, ’80 sau ’90. Programul Cinema-ului Drive-In va fi de trei zile pe săptămână: vineri sâmbătă și duminică, timp de trei săptămâni.

Cinema Drive-in la Cluj

„Cinema-ul se va deschide din 19 iunie. Încă nu știm exact ce filme vor rula. Ne gândim la acest aspect. Ce pot să vă spun este că, timp de trei săptămâni, vom avea filme din anii ’70, ’80 și ’90, în weekenduri. Avem în plan ca Cinema-ul Drive-In să fie doar pentru trei săptămâni.

Totuși, dacă va exista interes din partea oamenilor voi face tot ce pot pentru a continua proiectul și a introduce în program filme de actualitate”, a declarat unul dintre inițiatorii proiectului, pentru cluj24.ro, preluat de Ziua de Cluj.

Cinema Drive-in la Cluj

Încă nu s-a stabilit locația cinematografului. ,,Momentan suntem în tratative pentru o locație cât mai bună pe care o vom anunța imediat ce se va concretiza totul” , a declarat inițiatorul proiectului.

error: Content is protected !!