(Video)  Accident Cluj. În Făget. Felicia: „Vreau sa spun ce s-a întâmplat. Noi urcam și în curbă ne-a apărut o camioneta în fata, depășind unu sau doi bicilisti (nu mai țin minte), chiar m-am gândit ca …”

Updated on iunie 2, 2020 Două persoane au fost rănite marți, într-un accident produs pe drumul care leagă Cluj-Napoca de Sălicea, în pădurea Făget.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Felicia P. a scris: „În legătură cu accidentul din pădurea Făget, sunt pasagera din mașina din fata…

(Video)  Accident Cluj. În Făget. Felicia: „Vreau sa spun ce s-a întâmplat. Noi urcam și în curbă ne-a apărut o camioneta în fata, depășind unu sau doi bicilisti (nu mai țin minte), chiar m-am gândit ca ...” 1

Vreau sa spun ce s-a întâmplat. Adică vreau sa spun ce se întâmplă zilnic pe drumul acela. Mare grija la bicicliști, regulamentar sunt ca o mașină, NU AI VOIE SA ÎI DEPĂȘEȘTI CU LINIE CONTINUA ȘI MAI ALES CURBĂ LA DREAPTA…

Noi urcam și în curbă ne-a apărut o camioneta în fata, depășind unu sau doi bicilisti (nu mai țin minte), chiar m-am gândit ca avem frâne bune ca nu ne-am ciocnit cu camioneta, la 2 secunde am auzit o izbitura în spate….

Dragi șoferi nu depășiți bicicliștii în curbă. Pentru neglijenta unora, chiar dacă legal nu pot fi sancționați, alții pot suferii. Conduceți preventiv”.

ISU Cluj: “O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate, în jurul orei 12.20, ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Sălicea.

Echipele de intervenție au găsit două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea.

Trei persoane au fost consultate de către echipajele medicale, dintre care un bărbat și o femeie (de cca 70 și 60 de ani) au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia erau conștienți și cooperanți”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!