Iulius Mall și VIVO Mall vor fi redeschise din 15 iunie, dacă scad infectările. Ministrul Economiei: Fără cinematografe şi locuri de joacă

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a revenit marți cu noi detalii privind redeschiderea mall-urilor din România, printre care și Iulius Mall și VIVO Mall. Nu vor fi redeschise cinematografele și locurile de joacă, din interior.

Virgil Popescu: „Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociației Investitorilor de Real Estate din România. Aceștia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză.

Iulius Mall și VIVO Mall cluj redeschidere

Drept urmare, în urma discuțiilor avute am stabilit, că în cazul în care situația epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie.

Însă, pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele și locurile de joacă, din interior. Ușor, ușor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viața să revină la normalitate”.

Cătălin Striblea: „Pe 15 iunie se deschid mall-urile. Cum ele sunt sufletul nației, cred că putem anunța finalul crizei. Mai ales când se vor face cozi la food-court!”