(Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca”

Updated on iunie 2, 2020 Parcul din orașul Ungheni, din Republica Moldova, a fost redenumit în „Micul Cluj”. Autoritățile au luat această decizie în semn de mulțumire pentru contributia venită din partea Cluj Napoca pentru reabilitarea parcului din orașul Ungheni.

„E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca, înfrățit cu Ungheniul. Până în prezent, autoritățile din Cluj-Napoca au oferit pentru reabilitarea Parcului Central din Ungheni 300 mii de euro”, au anunțat autoritățile din Ungheni, potrivit tv8.md.

Micul Cluj (Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 1 (Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 2

Până în prezent, autoritățile din Cluj-Napoca au oferit pentru reabilitarea Parcului Central din Ungheni 300 mii de euro.

În septembrie 2017, 450.000 lei de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca pe anul 2017 au mers pentru finanțarea integrală a subproiectului „Orășelul copiilor”. Apoi, în septembrie 2018, Consiliul Local a aprobat finanțarea subproiectului „Teatru de vară și împrejurimi”, în valoare de 466.972 lei.

(Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 3 (Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 4 (Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 5 (Foto) „Micul Cluj”, parc în Republica Moldova. „E un semn de gratitudine pentru orașul Cluj-Napoca” 6

În 2019 primăria municipiului Ungheni, din Republica Moldova, a solicitat sprijinul Primăriei Cluj-Napoca pentru construcția a două terenuri de sport în cadrul Parcului Central din Ungheni.

error: Content is protected !!