(Video) Restaurant din Cluj cu un design fantastic, transformat într-un apartament superb. Cei de la Netflix vor să filmeze un serial aici

Updated on iunie 2, 2020 Un restaurant din Cluj Napoca a fost transformat într-un apartament de vis. Cei de la Netflix vor să filmeze un serial aici.

Vrei să trăieşti într-o lume fantastică? Localul din Cluj care a impresionat presa din întreaga lume ani la rând prin elementele de design steampunk & fantasy s-a transformat, dar nu oricum, transmite Mediafax.

(Video) Restaurant din Cluj cu un design fantastic, transformat într-un apartament superb. Cei de la Netflix vor să filmeze un serial aici 1

Acum poţi să trăieşti o fantezie şi să te muţi aici. Restaurantul s-a transformat într-un apartament de poveste, iar designul lui vrea să te facă să înţelegi condiţia omului contemporan.

„Nişte artişi în colaborare cu Netflix vor să filmeze un serial. Consideră că e ceva inovativ, că nu vezi zilnic aşa apartamente”, a spus Adrian Lazăr, agent imobiliar. Nu e de mirare. Odată ce treci pragul localului, simţi că păşeşti într-o altă lume, a imaginarului. Pentru 1.000 de euro pe lună poţi oricând să numeşti acest loc acasă.

Vezi video aici:

„Este un şir de evenimente mitologice. Începutul condiţiei omului până în momentul în care se pierde, evadează”, explică Adrian Lazăr.

error: Content is protected !!